Muat Turun Dskp Sejarah Tingkatan 4 Yang Dapat Di Download Dengan Cepat

sejarah tingkatan 4 download imagemuat turun rpt sejarah tingkatan 4 yang penting khas untuk para guru di ambil dari artikel berikut : menulismenconteng.my

Salam sejahtera bersyukur sangat sebab anda singgah lagi ke perpustakaan digital ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Sejarah Tingkatan 4

Anda sangat langkah kanan oleh sebab pada hari yang mulia ini pihak admin hendak tunjukkan kepada anda bahan-bahan DSKP Sejarah Tingkatan 4

Perkongsian DSKP Sejarah Tingkatan 4

sejarah tingkatan 4 download imagemuat turun rpt sejarah tingkatan 4 yang penting khas untuk para guru di ambil dari artikel berikut : menulismenconteng.my

Sebelum kita ke link download, mari kita lihat dahulu serba ringkas tentang DSKP ini. Kita belajar secara umum sahaja

Kenali Apa itu DSKP dan Kesannya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 dokumen yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah direka khas bagi menolong memudahkan para pendidik membuat pentaksiran dalam PDPC.

Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ini dikatakan mampu menolong pendidikan kerana kita hanya perlu menggunakan satu fail (DSKP) sahaja untuk menjalankan proses PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini hasil gabungan antara Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Kenali Apa itu Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid-murid mesti ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Bagaimana Nak Guna Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa pula Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail Berikut

Muat Turun Dskp Sejarah Tingkatan 4 Yang Dapat Di Download Dengan Cepat ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk penjelasan kepada semua, tiada satupun DSKP Sejarah Tingkatan 4 yang kami share ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian dokumen sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami semua sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Sejarah Tingkatan 4

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Bahan :  DSKP Sejarah Tingkatan 4

Selamat Mendownload & Jumpa Lagi Lain Kali

Akhir kata sebelum berpisah, saya berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di media sosial anda. Ya, sebarkan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana sokong ke website kami ini. Untuk peringatan post di atas iaitu Muat Turun Dskp Sejarah Tingkatan 4 Yang Dapat Di Download Dengan Cepat di tulis oleh admin pada 2018-12-26 18:03:42.

Kali ini kami ingin war-warkan bahawa pihak admin telah kongsikan satu perkongsian yang sangat bermanfaat untuk murid-murid print iaitu Muat Turun Dskp Sejarah Tingkatan 4 Yang Dapat Di Download Dengan Cepat.

Kami yakin ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Muat Turun Dskp Sejarah Tingkatan 4 Yang Dapat Di Download Dengan Cepat. Semoga bermanfaat.

Add Comment