Dapatkan Dskp Sains Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera

peringkat rendah upsr diadakan manakala di peringkat menengah pt3 dan spm dilaksanakankoleksi ujian pertengahan tahun tingkatan 4 sumber pendidikan di ambil dari sumber berikut : sumberpendidikan.com

Assalamualaikum semua bersyukur sangat sebab singgah lagi ke perpustakaan digital ini. Anda mencari DSKP Sains Tingkatan 4

Anda sangat langkah kanan sebab pada hari yang mulia ini kami akan berikan kepada anda bahan-bahan DSKP Sains Tingkatan 4

Perkongsian DSKP Sains Tingkatan 4

peringkat rendah upsr diadakan manakala di peringkat menengah pt3 dan spm dilaksanakankoleksi ujian pertengahan tahun tingkatan 4 sumber pendidikan di ambil dari sumber berikut : sumberpendidikan.com

Sebelum ke bab seterusnya, apa kata ikuti pembelajaran tentang serba ringkas apa itu DSKP ini. Ya, ringkas sahaja jangan risau

Dekati Apa maksud DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah 1 fail yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah direka khas untuk membantu memudahkan para pendidik melakukan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP dikatakan dapat menolong para pendidik kerana mereka hanya perlu menggunakan satu dokumen (DSKP) sahaja bagi menjalankan proses PDPC. Secara ringkasnya, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Bagaimana Nak Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang para pelajar patut ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Apa yang di Maksudkan Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Penerangan Ringkas Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data Berikut

Dapatkan Dskp Sains Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui telegram atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengetahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Sains Tingkatan 4 yang kami berikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian bahan-bahan sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Saya sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk semua.

Nama Fail : DSKP Sains Tingkatan 4

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Download Fail :  DSKP Sains Tingkatan 4

Selamat Mendownload & Datang Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, saya berharap agar anda dapat kongsikan bahan ini kepada semua. Jangan takut untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di google plus anda. Ya, share benda bermanfaat agar lebih ramai mendapat bahannya ini.

Terima kasih kerana sokong ke laman web kami ini. Untuk pengetahuan post di atas iaitu Dapatkan Dskp Sains Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2019-02-06 06:54:42.

Masa ini kami ingin beritahu bahawa pihak kami telah publishkan satu perkongsian yang sangat bagus untuk murid-murid dapatkan iaitu Dapatkan Dskp Sains Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera.

Kami rasa ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari bahan ini di Dapatkan Dskp Sains Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera. Semoga dimanfaatkan.

Add Comment