Muat Turun Dskp Sains Tambahan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Download Dengan Senang

download rpt sains tambahan tingkatan 4 power rancangan tahunan tingkatan 4 of download rpt sains tambahandownload rpt sains tambahan tingkatan 4 yang dapat di muat turun di ambil dari kredit berikut : skoloh.com

Semoga semua sihat terima kasih sangat sebab singgah lagi ke ruangan perkongsian ilmu ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Sains Tambahan Tingkatan 4

Anda sangat bertuah kerana untuk kali ini saya akan berikan kepada anda tentang DSKP Sains Tambahan Tingkatan 4

Jom Download DSKP Sains Tambahan Tingkatan 4

download rpt sains tambahan tingkatan 4 power rancangan tahunan tingkatan 4 of download rpt sains tambahandownload rpt sains tambahan tingkatan 4 yang dapat di muat turun di ambil dari kredit berikut : skoloh.com

Sebelum pergi lebih jauh, apa kata ikuti pembelajaran tentang serba sikit mengenai DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Fahami Apa maksud DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu maklumat yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah dibuat untuk menolong memudahkan para cikgu melakukan pentaksiran dalam PDPC.

Kewujudan DSKP dikatakan mampu menolong para pendidik kerana mereka hanya merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja bagi menjalankan PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini terdiri daripada Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Bila Perlu Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid-murid perlu ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Info Ringkas Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Kegunaan Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen Berikut

Muat Turun Dskp Sains Tambahan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Download Dengan Senang ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui pinterest atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk penjelasan kepada semua, tiada satupun DSKP Sains Tambahan Tingkatan 4 yang kami kongsikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian dokumen sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk semua.

Nama Fail : DSKP Sains Tambahan Tingkatan 4

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Bahan :  DSKP Sains Tambahan Tingkatan 4

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak kami berharap agar anda dapat kongsikan bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di google plus anda. Ya, viralkan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat ilmunya ini.

Terima kasih kerana suport ke blog kami ini. Untuk peringatan bahan di atas iaitu Muat Turun Dskp Sains Tambahan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Download Dengan Senang di tulis oleh admin pada 2018-11-16 01:15:42.

Hari ini kami ingin beritahu bahawa kami telah kongsikan satu bahan yang sangat bagus untuk guru-guru print iaitu Muat Turun Dskp Sains Tambahan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Download Dengan Senang.

Kami yakin ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari bahan ini di Muat Turun Dskp Sains Tambahan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Download Dengan Senang. Semoga bermanfaat.

Add Comment