Download Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera

tingkatan 3 modul rekaciptagaleri cikgu norliza tingkatan 3 modul rekacipta di ambil dari bahan berikut : norlizajais.blogspot.com

Apa khabar semua dan bersyukur kerana anda mari lagi ke tempat perkongsian ini. Anda mencari DSKP Reka Cipta Tingkatan 5

Anda sangat langkah kanan kerana untuk kali ini pihak admin akan berikan kepada anda tentang DSKP Reka Cipta Tingkatan 5

Lihat Lebih Banyak DSKP Reka Cipta Tingkatan 5

tingkatan 3 modul rekaciptagaleri cikgu norliza tingkatan 3 modul rekacipta di ambil dari bahan berikut : norlizajais.blogspot.com

Sebelum kita ke link download, mari kita lihat dahulu serba sikit apa itu DSKP ini. Ya, ringkas sahaja jangan risau

Dalami Apa maksud DSKP dan Impaknya

DSKP atau sebutan asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu dokumen yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah dibina untuk menolong memudahkan para cikgu menyiapkan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan dapat menolong guru kerana kita hanya perlu melihat satu fail (DSKP) sahaja bagi melaksanakan PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Info Ringkas Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid-murid patut ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Bagaimana Nak Guna Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Penerangan Ringkas Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail Berikut

Download Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui telegram atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengumuman kepada semua, tiada satupun DSKP Reka Cipta Tingkatan 5 yang kami berikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan dokumen sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Saya sangat berharap agar artikel ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Reka Cipta Tingkatan 5

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Muat Turun Bahan :  DSKP Reka Cipta Tingkatan 5

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, admin berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan takut untuk tekan butang share dan kongsikan bahan ini semua di instagram anda. Ya, sebarkan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana beri sokongan ke edu web kami ini. Untuk pemberitahuan post di atas iaitu Download Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2018-12-22 23:06:42.

Kali ini kami ingin nyatakan bahawa pihak admin telah kongsikan satu perkongsian yang sangat bermakna untuk ibubapa download iaitu Download Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera.

Kami teka ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Download Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera. Semoga bermanfaat.

Add Comment