Dapatkan Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 6 Yang Boleh Di Cetak Dengan Segera

download dskp reka bentuk teknologi tahun 5 penting pni neuron peta minda visua diagram end 5download dskp reka bentuk teknologi tahun 5 yang berguna khas untuk di ambil dari pemilik berikut : menulismenconteng.my

Salam kasih sayang bersyukur sangat kerana anda mari ke blog ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 6

Anda sangat bernasib baik oleh kerana perkongsian kali ini pihak admin hendak kongsikan dengan anda bahan-bahan DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 6

Jom Lihat DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 6

download dskp reka bentuk teknologi tahun 5 penting pni neuron peta minda visua diagram end 5download dskp reka bentuk teknologi tahun 5 yang berguna khas untuk di ambil dari pemilik berikut : menulismenconteng.my

Sebelum ke bab seterusnya, apa kata admin terangkan dulu serba sikit mengenai DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Pelajari Apa itu DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu fail yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini direka bagi menolong memudahkan cikgu menyiapkan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan dapat menolong para cikgu kerana mereka hanya perlu merujuk satu fail (DSKP) sahaja untuk menjalankan proses PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini hasil gabungan antara Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Bila Perlu Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid-murid perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Apa pula Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Guna Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir perkembangan pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail Berikut

Dapatkan Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 6 Yang Boleh Di Cetak Dengan Segera ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui telegram atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengetahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 6 yang kami upload ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan bahan-bahan sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar artikel ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 6

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Fail :  DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 6

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Nanti

Akhir kata sebelum berpisah, kami semua berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di telegram anda. Ya, share artikel bermanfaat agar lebih ramai mendapat ilmunya ini.

Terima kasih kerana suport ke edu web kami ini. Untuk pemberitahuan post di atas iaitu Dapatkan Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 6 Yang Boleh Di Cetak Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2019-02-11 00:15:42.

Pada hari ini kami ingin war-warkan bahawa pihak kami telah menulis satu artikel yang sangat bermakna untuk ibubapa print iaitu Dapatkan Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 6 Yang Boleh Di Cetak Dengan Segera.

Kami rasa ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan bahan ini di Dapatkan Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 6 Yang Boleh Di Cetak Dengan Segera. Semoga bermanfaat.

Add Comment