Senarai Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 5 Yang Boleh Di Download Dengan Senang

download dskp reka bentuk dan teknologi tingkatan 1 penting dskp rbt tingkatan 1 of muat turunmuat turun dskp reka bentuk dan teknologi tingkatan 1 yang berguna di ambil dari blog berikut : menulismenconteng.my

Hi semua terima kasih sangat kerana mari ke ruang perkongsian ini. Anda mencari DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 5

Anda sangat langkah kanan kerana untuk kali ini pihak kami akan tunjukkan kepada anda iaitu DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 5

Lihat Lebih Banyak DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 5

download dskp reka bentuk dan teknologi tingkatan 1 penting dskp rbt tingkatan 1 of muat turunmuat turun dskp reka bentuk dan teknologi tingkatan 1 yang berguna di ambil dari blog berikut : menulismenconteng.my

Sebelum ke bab seterusnya, jom kita fahami dahulu serba sikit tentang DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Fahami Apa maksud DSKP dan Fungsinya

DSKP atau sebutan asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu fail yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini telah dibina bagi membantu memudahkan para guru melakukan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP dikatakan mampu memudahkan para guru kerana mereka hanya perlu melihat satu dokumen (DSKP) sahaja bagi menjalankan proses PDPC. Secara konklusinya, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Apa Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang pelajar mesti ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Apa Guna Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Penerangan Ringkas Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen Berikut

Senarai Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 5 Yang Boleh Di Download Dengan Senang ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui pinterest atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengetahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 5 yang kami kongsikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan ilmu sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Saya sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Bahan : DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 5

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Download Fail :  DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 5

Selamat Mendownload & Datang Lagi Lain Kali

Akhir kata sebelum berpisah, pihak admin berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan bahan ini semua di facebook anda. Ya, kongsikan benda bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana menyokong ke blog kami ini. Untuk perkongsian artikel di atas iaitu Senarai Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 5 Yang Boleh Di Download Dengan Senang di tulis oleh admin pada 2019-02-12 21:16:42.

Kali ini kami ingin war-warkan bahawa pihak kami telah publishkan satu post yang sangat bagus untuk guru-guru print iaitu Senarai Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 5 Yang Boleh Di Download Dengan Senang.

Kami rasa ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Senarai Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 5 Yang Boleh Di Download Dengan Senang. Semoga bermanfaat.

Add Comment