Himpunan Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 4 Yang Dapat Di Download Dengan Segera

310484c6e51cdd1a781fccd825aa49c4focus kssr reka bentuk dan teknologi tahun 4 5 6 shopee malaysia di ambil dari website berikut : shopee.com.my

Hi semua dan bersyukur sebab anda mari ke taman syurga ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 4

Anda sangat langkah kanan kerana pada hari yang mulia ini pihak admin akan tunjukkan kepada anda bahan-bahan DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 4

Jom Download DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 4

310484c6e51cdd1a781fccd825aa49c4focus kssr reka bentuk dan teknologi tahun 4 5 6 shopee malaysia di ambil dari website berikut : shopee.com.my

Sebelum kita ke link download, jom kita fahami dahulu serba sikit apa itu DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Pelajari Apa itu DSKP dan Impaknya

DSKP atau sebutan asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 maklumat yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini telah direka khas bagi menolong memudahkan pendidikan melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan dapat memudahkan para guru kerana kita hanya perlu menggunakan satu fail (DSKP) sahaja bagi menjalankan PDPC. Secara konklusinya, DSKP ini terdiri daripada Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa pula Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang pelajar mesti ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa yang di Maksudkan Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Maksud Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen Berikut

Himpunan Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 4 Yang Dapat Di Download Dengan Segera ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 4 yang kami publish ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian bahan-bahan sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Bahan : DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 4

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Download Bahan :  DSKP Reka Bentuk Teknologi Tahun 4

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, kami berharap agar anda dapat kongsikan bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di instagram anda. Ya, kongsikan benda bermanfaat agar lebih ramai mendapat ilmunya ini.

Terima kasih kerana singgah ke edu web kami ini. Untuk peringatan post di atas iaitu Himpunan Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 4 Yang Dapat Di Download Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2019-03-04 17:55:42.

Masa ini kami ingin war-warkan bahawa saya telah menulis satu artikel yang sangat berguna untuk guru-guru print iaitu Himpunan Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 4 Yang Dapat Di Download Dengan Segera.

Kami yakin ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Himpunan Dskp Reka Bentuk Teknologi Tahun 4 Yang Dapat Di Download Dengan Segera. Semoga digunakan.

Add Comment