Senarai Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 3 Yang Dapat Di Download Dengan Mudah

download rpt reka bentuk dan teknologi tingkatan 3 power jom dapatkan rpt pendidikan moral tingkatan 3download rpt reka bentuk dan teknologi tingkatan 3 yang boleh di di ambil dari kredit berikut : skoloh.com

Selamat petang semua bersyukur sangat kerana singgah lagi ke ruangan perpustakaan maya ini. Anda mencari DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 3

Anda sangat langkah kanan sebab pada hari ini admin akan kongsikan dengan anda bahan-bahan DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 3

Berikut Ialah DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 3

download rpt reka bentuk dan teknologi tingkatan 3 power jom dapatkan rpt pendidikan moral tingkatan 3download rpt reka bentuk dan teknologi tingkatan 3 yang boleh di di ambil dari kredit berikut : skoloh.com

Sebelum pergi lebih jauh, jom kita fahami dahulu serba ringkas mengenai DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Kenali Apa maksud DSKP dan Impaknya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 maklumat yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini telah dibuat bagi menolong memudahkan para pendidik membuat pentaksiran dalam PDPC.

Kewujudan DSKP dikatakan mampu memudahkan para pendidik kerana mereka hanya perlu melihat satu fail (DSKP) sahaja bagi menjalankan PDPC. Secara konklusinya, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Info Ringkas Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid-murid perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Maksud Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Kenali Apa itu Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Bahan-bahan Berikut

Senarai Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 3 Yang Dapat Di Download Dengan Mudah ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengetahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 3 yang kami kongsikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian dokumen sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 3

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Download Bahan :  DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 3

Selamat Mendownload & Datang Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak ridaksi berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan bahan ini semua di instagram anda. Ya, viralkan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat bahannya ini.

Terima kasih kerana beri sokongan ke blog kami ini. Untuk perkongsian post di atas iaitu Senarai Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 3 Yang Dapat Di Download Dengan Mudah di tulis oleh admin pada 2018-12-29 14:15:42.

Pada kali ini kami ingin nyatakan bahawa saya telah menulis satu artikel yang sangat berguna untuk guru-guru print iaitu Senarai Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 3 Yang Dapat Di Download Dengan Mudah.

Kami teka ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari bahan ini di Senarai Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 3 Yang Dapat Di Download Dengan Mudah. Semoga dimanfaatkan.

Add Comment