Muat Turun Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 2 Yang Dapat Di Download Dengan Senang

download rpt reka bentuk dan teknologi tingkatan 1 berguna rancangan pelajaran tahunan rekabentuk dan teknologi tingkatandapatkan rpt reka bentuk dan teknologi tingkatan 1 yang dapat di di ambil dari bahan berikut : pekeliling.com

Assalamualaikum wbt bersyukur sangat kerana anda datang lagi ke raudah ini. Betultak jika saya kata anda sedang mencari DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 2

Anda sangat bertuah sebab kali ini saya hendak kongsikan dengan anda bahan-bahan DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 2

Mari Teruskan ke DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 2

download rpt reka bentuk dan teknologi tingkatan 1 berguna rancangan pelajaran tahunan rekabentuk dan teknologi tingkatandapatkan rpt reka bentuk dan teknologi tingkatan 1 yang dapat di di ambil dari bahan berikut : pekeliling.com

Sebelum ke bab seterusnya, apa kata ikuti pembelajaran tentang serba sikit mengenai DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Kenali Apa itu DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau yang sebenarnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah 1 dokumen yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah direka khas untuk membantu memudahkan para pendidik melakukan pentaksiran dalam PDPC.

Kewujudan DSKP dikatakan dapat menolong para pendidik kerana kita hanya perlu menggunakan satu dokumen (DSKP) sahaja bagi melakukan proses PDPC. Secara ringkasnya, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Bila Perlu Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid mesti ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Maksud Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Bagaimana Nak Guna Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail-fail Berikut

Muat Turun Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 2 Yang Dapat Di Download Dengan Senang ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk penjelasan kepada semua, tiada satupun DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 2 yang kami tuliskan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan dokumen sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar perkongsian ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 2

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Download Bahan :  DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 2

Selamat Mendownload & Jumpa Lagi Lain Kali

Akhir kata sebelum berpisah, kami semua berharap agar anda dapat viralkan bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di google plus anda. Ya, kongsikan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana suport ke blog kami ini. Untuk peringatan artikel di atas iaitu Muat Turun Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 2 Yang Dapat Di Download Dengan Senang di tulis oleh admin pada 2019-03-05 16:40:42.

Pada hari ini kami ingin war-warkan bahawa sidang admin telah kongsikan satu artikel yang sangat bermakna untuk ibubapa print iaitu Muat Turun Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 2 Yang Dapat Di Download Dengan Senang.

Kami tahu ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari bahan ini di Muat Turun Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 2 Yang Dapat Di Download Dengan Senang. Semoga digunakan.

Add Comment