Senarai Dskp Perniagaan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera

himpunan rpt tingkatan 4 mengandungi keseluruhan rpt untuk semua subjek untuk tingkatan 4 rancangan pelajaran tahuan adalah dokumen secara ringkas isihimpunan rpt tingkatan 4 gurubesar my di ambil dari bahan berikut : gurubesar.my

Selamat petang semua dan bersyukur kerana mari lagi ke rumah digital ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Perniagaan Tingkatan 4

Anda sangat bernasib baik sebab pada hari yang mulia ini admin akan berikan kepada anda iaitu DSKP Perniagaan Tingkatan 4

Ini Ialah DSKP Perniagaan Tingkatan 4

himpunan rpt tingkatan 4 mengandungi keseluruhan rpt untuk semua subjek untuk tingkatan 4 rancangan pelajaran tahuan adalah dokumen secara ringkas isihimpunan rpt tingkatan 4 gurubesar my di ambil dari bahan berikut : gurubesar.my

Sebelum ke bab seterusnya, mari kita lihat dahulu serba ringkas apa itu DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Kenali Apa maksud DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 dokumen yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini direka untuk menolong memudahkan para guru melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan dapat menolong pendidikan kerana mereka hanya perlu merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja untuk menjalankan PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini hasil gabungan antara Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Penerangan Ringkas Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid mesti ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Penerangan Ringkas Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa pula Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen Berikut

Senarai Dskp Perniagaan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pemberitahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Perniagaan Tingkatan 4 yang kami share ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan bahan-bahan sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Bahan : DSKP Perniagaan Tingkatan 4

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Download Bahan :  DSKP Perniagaan Tingkatan 4

Selamat Mendownload & Datang Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, kami berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan artikel ini semua di instagram anda. Ya, sebarkan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat ilmunya ini.

Terima kasih kerana suport ke edu web kami ini. Untuk pemberitahuan post di atas iaitu Senarai Dskp Perniagaan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2019-03-07 13:42:42.

Pada hari ini kami ingin nyatakan bahawa sidang penulis telah kongsikan satu perkongsian yang sangat bagus untuk ibubapa dapatkan iaitu Senarai Dskp Perniagaan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera.

Kami tahu ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari bahan ini di Senarai Dskp Perniagaan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera. Semoga dimanfaatkan.

Add Comment