Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 5 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera

img 0002 1 jpgamazing pendidikan seni visual kssm tingkatan 3 di ambil dari pemilik berikut : eidsb.com.my

Assalamualaikum wbt dan terima kasih kerana singgah lagi ke ruang perkongsian ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 5

Anda sangat bernasib baik oleh sebab pada hari yang mulia ini kami akan kongsikan dengan anda bahan-bahan DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 5

Perkongsian DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 5

img 0002 1 jpgamazing pendidikan seni visual kssm tingkatan 3 di ambil dari pemilik berikut : eidsb.com.my

Sebelum pergi lebih jauh, jom kita fahami dahulu serba sikit tentang DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Fahami Apa maksud DSKP dan Fungsinya

DSKP atau yang sebenarnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu fail yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini direka khas untuk membantu memudahkan pendidikan menyiapkan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP dikatakan mampu menolong cikgu kerana mereka hanya perlu merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja bagi menjalankan PDPC. Secara konklusinya, DSKP ini terdiri daripada Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Penerangan Ringkas Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang para pelajar patut ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Apa yang di Maksudkan Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa yang di Maksudkan Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data Berikut

Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 5 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengumuman kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 5 yang kami berikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan bahan-bahan sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar perkongsian ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Bahan : DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 5

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Muat Turun Bahan :  DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 5

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak ridaksi berharap agar anda dapat viralkan bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di facebook anda. Ya, sebarkan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana sokong ke blog kami ini. Untuk perkongsian artikel di atas iaitu Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 5 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2019-01-27 20:26:42.

Sekarang kami ingin beritahu bahawa sidang penulis telah publishkan satu artikel yang sangat berguna untuk guru-guru cetak iaitu Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 5 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera.

Kami teka ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan bahan ini di Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 5 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera. Semoga berguna.

Add Comment