Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 4 Yang Boleh Di Download Dengan Segera

aktiviti praktis penilaian dskp sejarah tahun 4aktiviti praktis penilaian dskp sejarah tahun 4 buddy bookstore di ambil dari artikel berikut : pustakasaujana.com.my

Salam silaturrahim dan bersyukur kerana anda mari ke perpustakaan maya ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 4

Anda sangat beruntung kerana perkongsian kali ini kami akan tunjukkan kepada anda tentang DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 4

Mari Dapatkan DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 4

aktiviti praktis penilaian dskp sejarah tahun 4aktiviti praktis penilaian dskp sejarah tahun 4 buddy bookstore di ambil dari artikel berikut : pustakasaujana.com.my

Sebelum kita ke link download, apa kata ikuti pembelajaran tentang serba ringkas apa itu DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Kenali Apa maksud DSKP dan Fungsinya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 dokumen yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini dibentuk bagi menolong memudahkan para pendidik melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP dikatakan dapat menolong para pendidik kerana kita hanya merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja untuk menjalankan PDPC. Secara ringkasnya, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Apa pula Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid-murid perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Info Ringkas Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Kegunaan Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir perkembangan pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data-data Berikut

Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 4 Yang Boleh Di Download Dengan Segera ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk peringatan kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 4 yang kami tuliskan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan bahan-bahan sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar perkongsian ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 4

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Bahan :  DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 4

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak admin berharap agar anda dapat kongsikan bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di google plus anda. Ya, share ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana singgah ke edu web kami ini. Untuk nota bahan di atas iaitu Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 4 Yang Boleh Di Download Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2019-03-06 15:07:42.

Pada hari ini kami ingin nyatakan bahawa pihak admin telah menulis satu post yang sangat bermanfaat untuk murid-murid print iaitu Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 4 Yang Boleh Di Download Dengan Segera.

Kami yakin ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan bahan ini di Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 4 Yang Boleh Di Download Dengan Segera. Semoga dimanfaatkan.

Add Comment