Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Boleh Di Cetak Dengan Cepat

contoh lakaran yang 23 23 m e n g g a m b a r tahun 1dunia seni visual tahun 1 di ambil dari bahan berikut : slideshare.net

Salam sejahtera dan terima kasih kerana anda datang ke laman web ini. Betultak jika saya kata anda sedang mencari DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

Anda sangat beruntung oleh kerana pada hari ini kami akan tunjukkan kepada anda bahan-bahan DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

Lebih Banyak DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

contoh lakaran yang 23 23 m e n g g a m b a r tahun 1dunia seni visual tahun 1 di ambil dari bahan berikut : slideshare.net

Sebelum pergi lebih jauh, apa kata ikuti pembelajaran tentang serba sikit tentang DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Dekati Apa maksud DSKP dan Fungsinya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah 1 fail yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini direka untuk membantu memudahkan pendidikan menyiapkan pentaksiran dalam PDPC.

Kewujudan DSKP dikatakan dapat memudahkan para pendidik kerana mereka hanya perlu melihat satu dokumen (DSKP) sahaja untuk melakukan proses PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa Kegunaan Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Penerangan Ringkas Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen Berikut

Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Boleh Di Cetak Dengan Cepat ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengetahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1 yang kami upload ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Saya sangat berharap agar artikel ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Bahan : DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Download Fail :  DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak ridaksi berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di telegram anda. Ya, sebarkan benda bermanfaat agar lebih ramai mendapat bahannya ini.

Terima kasih kerana menyokong ke laman web kami ini. Untuk pengetahuan bahan di atas iaitu Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Boleh Di Cetak Dengan Cepat di tulis oleh admin pada 2019-02-28 01:03:42.

Pada hari ini kami ingin nyatakan bahawa pihak kami telah kongsikan satu bahan yang sangat bermanfaat untuk guru-guru cetak iaitu Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Boleh Di Cetak Dengan Cepat.

Kami faham ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Boleh Di Cetak Dengan Cepat. Semoga dimanfaatkan.

Add Comment