Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 4 Yang Boleh Di Download Dengan Segera

berikut adalah himpunan dskp kssm tingkatan 1 khusus untuk menjadi panduan dan persediaan kepada guru guru dalam proses pengajaran dan pembelajaran semogadskp kssm tingkatan 1 e perkhidmatan di ambil dari website berikut : e-perkhidmatan.com

Salam kerahmatan dan terima kasih sebab anda mari ke ruang perkongsian ini. Anda mencari DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 4

Anda sangat beruntung oleh sebab kali ini pihak kami akan tunjukkan kepada anda bahan-bahan DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 4

Lebih Banyak DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 4

berikut adalah himpunan dskp kssm tingkatan 1 khusus untuk menjadi panduan dan persediaan kepada guru guru dalam proses pengajaran dan pembelajaran semogadskp kssm tingkatan 1 e perkhidmatan di ambil dari website berikut : e-perkhidmatan.com

Sebelum kita ke link download, apa kata ikuti pembelajaran tentang serba sikit tentang DSKP ini. Ya, ringkas sahaja jangan risau

Fahami Apa itu DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu maklumat yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah dibuat bagi menolong memudahkan para pendidik melakukan pentaksiran dalam PDPC.

Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ini dikatakan mampu menolong para cikgu kerana mereka hanya merujuk satu fail (DSKP) sahaja bagi melakukan proses PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid-murid mesti ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Maksud Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Info Ringkas Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir perkembangan pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail-fail Berikut

Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 4 Yang Boleh Di Download Dengan Segera ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 4 yang kami upload ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan bahan-bahan sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar perkongsian ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 4

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Bahan :  DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 4

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak kami berharap agar anda dapat viralkan bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di facebook anda. Ya, kongsikan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana suport ke blog kami ini. Untuk peringatan post di atas iaitu Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 4 Yang Boleh Di Download Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2019-02-05 08:28:42.

Sekarang kami ingin war-warkan bahawa kami telah kongsikan satu bahan yang sangat bermanfaat untuk guru-guru dapatkan iaitu Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 4 Yang Boleh Di Download Dengan Segera.

Kami yakin ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 4 Yang Boleh Di Download Dengan Segera. Semoga berguna.

Add Comment