Dapatkan Dskp Pendidikan Al Quran Dan as Sunnah Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Senang

download rpt pendidikan muzik tingkatan 3 hebat koleksi dskp dan hsp tingkatan 1 hingga tingkatan 5senarai rpt pendidikan muzik tingkatan 3 yang dapat di cetak dengan di ambil dari kredit berikut : pekeliling.com

Selamat pagi semua terima kasih sangat sebab datang ke taman ilmu ini. Betultak jika saya kata anda sedang mencari DSKP Pendidikan Al Quran dan As Sunnah Tingkatan 5

Anda sangat bertuah oleh sebab untuk kali ini pihak admin akan berikan kepada anda bahan-bahan DSKP Pendidikan Al Quran dan As Sunnah Tingkatan 5

Jom Dapatkan DSKP Pendidikan Al Quran dan As Sunnah Tingkatan 5

download rpt pendidikan muzik tingkatan 3 hebat koleksi dskp dan hsp tingkatan 1 hingga tingkatan 5senarai rpt pendidikan muzik tingkatan 3 yang dapat di cetak dengan di ambil dari kredit berikut : pekeliling.com

Sebelum kita ke link download, apa kata admin terangkan dulu serba sikit tentang DSKP ini. Kita belajar secara umum sahaja

Fahami Apa maksud DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau sebutan asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 dokumen yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah direka khas untuk membantu memudahkan para guru melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP ini dikatakan dapat memudahkan cikgu kerana mereka hanya perlu melihat satu dokumen (DSKP) sahaja untuk melaksanakan PDPC. Secara konklusinya, DSKP ini hasil gabungan antara Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Penerangan Ringkas Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa pula Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Kegunaan Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen Berikut

Dapatkan Dskp Pendidikan Al Quran Dan as Sunnah Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Senang ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui telegram atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk penjelasan kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Al Quran dan As Sunnah Tingkatan 5 yang kami tuliskan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan ilmu sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Saya sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Pendidikan Al Quran dan As Sunnah Tingkatan 5

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Muat Turun Fail :  DSKP Pendidikan Al Quran dan As Sunnah Tingkatan 5

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak kami berharap agar anda dapat viralkan bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di telegram anda. Ya, share ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana sokong ke blog kami ini. Untuk pengetahuan bahan di atas iaitu Dapatkan Dskp Pendidikan Al Quran Dan as Sunnah Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Senang di tulis oleh admin pada 2019-02-16 16:07:42.

Masa ini kami ingin war-warkan bahawa kami telah menulis satu artikel yang sangat bermakna untuk ibubapa cetak iaitu Dapatkan Dskp Pendidikan Al Quran Dan as Sunnah Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Senang.

Kami rasa ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Dapatkan Dskp Pendidikan Al Quran Dan as Sunnah Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Senang. Semoga digunakan.

Add Comment