Senarai Dskp Matematik Tingkatan 5 Yang Boleh Di Download Dengan Mudah

product image big ideas buku aktiviti matematik tingkatan 2oxford fajar 17 big ideas buku aktiviti matematik tingkatan 2 di ambil dari sumber berikut : topbooks.my

Salam sejahtera dan terima kasih kerana datang ke ruangan perkongsian ilmu ini. Anda mencari DSKP Matematik Tingkatan 5

Anda sangat beruntung sebab perkongsian kali ini saya hendak kongsikan dengan anda bahan-bahan DSKP Matematik Tingkatan 5

Berikut Ialah DSKP Matematik Tingkatan 5

product image big ideas buku aktiviti matematik tingkatan 2oxford fajar 17 big ideas buku aktiviti matematik tingkatan 2 di ambil dari sumber berikut : topbooks.my

Sebelum terlanjur pergi ke perkara lain, mari kita lihat dahulu serba sikit mengenai DSKP ini. Ya, ringkas sahaja jangan risau

Fahami Apa maksud DSKP dan Kesannya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah 1 dokumen yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini telah dibuat untuk membantu memudahkan guru melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan dapat memudahkan para guru kerana kita hanya perlu menggunakan satu dokumen (DSKP) sahaja bagi menjalankan proses PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Kenali Apa itu Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid-murid patut ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Kenali Apa itu Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Penerangan Ringkas Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail Berikut

Senarai Dskp Matematik Tingkatan 5 Yang Boleh Di Download Dengan Mudah ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Matematik Tingkatan 5 yang kami share ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk semua.

Nama Fail : DSKP Matematik Tingkatan 5

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Download Fail :  DSKP Matematik Tingkatan 5

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Nanti

Akhir kata sebelum berpisah, saya berharap agar anda dapat kongsikan bahan ini kepada semua. Jangan takut untuk tekan butang share dan kongsikan artikel ini semua di facebook anda. Ya, sebarkan artikel bermanfaat agar lebih ramai mendapat bahannya ini.

Terima kasih kerana beri sokongan ke edu web kami ini. Untuk nota post di atas iaitu Senarai Dskp Matematik Tingkatan 5 Yang Boleh Di Download Dengan Mudah di tulis oleh admin pada 2019-02-27 02:15:42.

Sekarang kami ingin war-warkan bahawa sidang admin telah kongsikan satu bahan yang sangat berguna untuk guru-guru print iaitu Senarai Dskp Matematik Tingkatan 5 Yang Boleh Di Download Dengan Mudah.

Kami rasa ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari bahan ini di Senarai Dskp Matematik Tingkatan 5 Yang Boleh Di Download Dengan Mudah. Semoga digunakan.

Add Comment