Muat Turun Dskp Grafik Komunikasi Teknikal Tingkatan 4 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera

18 kssm matematik tingkatandskp matematik kssm tingkatan 1 di ambil dari kredit berikut : slideshare.net

Salam sayang terima kasih sangat sebab mari lagi ke rumah digital ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Grafik Komunikasi Teknikal Tingkatan 4

Anda sangat bernasib baik sebab untuk kali ini pihak kami akan berikan kepada anda tentang DSKP Grafik Komunikasi Teknikal Tingkatan 4

Jom Download DSKP Grafik Komunikasi Teknikal Tingkatan 4

18 kssm matematik tingkatandskp matematik kssm tingkatan 1 di ambil dari kredit berikut : slideshare.net

Sebelum terlanjur pergi ke perkara lain, mari kita lihat dahulu serba ringkas apa itu DSKP ini. Kita belajar secara umum sahaja

Dekati Apa itu DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau yang sebenarnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah 1 fail yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini telah dibina bagi membantu memudahkan para cikgu menyiapkan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP dikatakan mampu menolong para guru kerana kita hanya perlu melihat satu fail (DSKP) sahaja untuk melakukan proses PDPC. Secara ringkasnya, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid-murid perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa Guna Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Penerangan Ringkas Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir perkembangan pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail Berikut

Muat Turun Dskp Grafik Komunikasi Teknikal Tingkatan 4 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk peringatan kepada semua, tiada satupun DSKP Grafik Komunikasi Teknikal Tingkatan 4 yang kami upload ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan bahan-bahan sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar artikel ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Grafik Komunikasi Teknikal Tingkatan 4

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Download Bahan :  DSKP Grafik Komunikasi Teknikal Tingkatan 4

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Nanti

Akhir kata sebelum berpisah, kami semua berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan bahan ini semua di telegram anda. Ya, sebarkan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana datang ke blog kami ini. Untuk nota post di atas iaitu Muat Turun Dskp Grafik Komunikasi Teknikal Tingkatan 4 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2019-02-10 01:57:42.

Sekarang kami ingin beritahu bahawa pihak kami telah menulis satu artikel yang sangat bagus untuk murid-murid dapatkan iaitu Muat Turun Dskp Grafik Komunikasi Teknikal Tingkatan 4 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera.

Kami yakin ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Muat Turun Dskp Grafik Komunikasi Teknikal Tingkatan 4 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera. Semoga digunakan.

Add Comment