Muat Turun Dskp Geografi Tingkatan 1 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Segera

amazing geografi kssm tingkatan 2 17 18mphonline amazing geografi kssm tingkatan 2 17 18 di ambil dari sumber berikut : mphonline.com

Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh terima kasih sangat sebab anda mari lagi ke rumah digital ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Geografi Tingkatan 1

Anda sangat langkah kanan sebab kali ini pihak admin hendak kongsikan dengan anda bahan-bahan DSKP Geografi Tingkatan 1

Lebih Banyak DSKP Geografi Tingkatan 1

amazing geografi kssm tingkatan 2 17 18mphonline amazing geografi kssm tingkatan 2 17 18 di ambil dari sumber berikut : mphonline.com

Sebelum ke bab seterusnya, apa kata admin terangkan dulu serba ringkas mengenai DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Fahami Apa itu DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah 1 fail yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini telah dibuat untuk menolong memudahkan pendidikan melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ini dikatakan dapat memudahkan guru kerana mereka hanya perlu merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja untuk melakukan proses PDPC. Secara ringkasnya, DSKP ini terdiri daripada Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Info Ringkas Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang pelajar perlu ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Penerangan Ringkas Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Penerangan Ringkas Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir perkembangan pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data Berikut

Muat Turun Dskp Geografi Tingkatan 1 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Segera ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui pinterest atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengumuman kepada semua, tiada satupun DSKP Geografi Tingkatan 1 yang kami tuliskan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan dokumen sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar artikel ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Geografi Tingkatan 1

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Download Bahan :  DSKP Geografi Tingkatan 1

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Lain Kali

Akhir kata sebelum berpisah, pihak admin berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan takut untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di facebook anda. Ya, viralkan artikel bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana melawat ke edu web kami ini. Untuk perkongsian bahan di atas iaitu Muat Turun Dskp Geografi Tingkatan 1 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2018-12-06 20:31:42.

Pada kali ini kami ingin nyatakan bahawa saya telah publishkan satu perkongsian yang sangat bagus untuk ibubapa cetak iaitu Muat Turun Dskp Geografi Tingkatan 1 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Segera.

Kami rasa ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari bahan ini di Muat Turun Dskp Geografi Tingkatan 1 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Segera. Semoga digunakan.

Add Comment