Download Dskp Fizik Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera

koleksi rph ts25 sekolah menengahkoleksi rph ts25 sekolah menengah sumber pendidikan di ambil dari website berikut : sumberpendidikan.com

Salam perkenalan dan seronok sebab anda singgah lagi ke ruangan perpustakaan maya ini. Anda mencari DSKP Fizik Tingkatan 5

Anda sangat bertuah oleh sebab pada hari yang mulia ini saya hendak kongsikan dengan anda bahan-bahan DSKP Fizik Tingkatan 5

Mari Teruskan ke DSKP Fizik Tingkatan 5

koleksi rph ts25 sekolah menengahkoleksi rph ts25 sekolah menengah sumber pendidikan di ambil dari website berikut : sumberpendidikan.com

Sebelum pergi lebih jauh, jom kita belajar dulu serba ringkas tentang DSKP ini. Kita belajar secara umum sahaja

Dekati Apa itu DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu fail yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah direka khas bagi menolong memudahkan para guru menyiapkan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan mampu memudahkan para guru kerana kita hanya perlu menggunakan satu dokumen (DSKP) sahaja bagi menjalankan proses PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Kegunaan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang pelajar mesti ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Apa yang di Maksudkan Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Guna Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail Berikut

Download Dskp Fizik Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Fizik Tingkatan 5 yang kami tuliskan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan dokumen sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami semua sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Fizik Tingkatan 5

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Fail :  DSKP Fizik Tingkatan 5

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Nanti

Akhir kata sebelum berpisah, pihak kami berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan artikel ini semua di instagram anda. Ya, kongsikan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat bahannya ini.

Terima kasih kerana suport ke edu web kami ini. Untuk pengetahuan bahan di atas iaitu Download Dskp Fizik Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2018-12-24 20:35:42.

Hari ini kami ingin nyatakan bahawa pihak kami telah publishkan satu bahan yang sangat bermakna untuk guru-guru cetak iaitu Download Dskp Fizik Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera.

Kami teka ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Download Dskp Fizik Tingkatan 5 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera. Semoga berguna.

Add Comment