Himpunan Dskp Dunia Muzik Tahun 3 Yang Boleh Di Cetak Dengan Senang

download rpt dunia muzik tahun 3 hebat pelbagai nota bahasa melayu tahun 6 yang hebat untukhimpunan rpt dunia muzik tahun 3 yang bernilai khas untuk para guru di ambil dari post berikut : cikguayu.com

Salam berkenalan terima kasih sangat sebab mari ke laman web ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Dunia Muzik Tahun 3

Anda sangat langkah kanan oleh sebab pada hari yang mulia ini pihak admin akan kongsikan dengan anda bahan-bahan DSKP Dunia Muzik Tahun 3

Jom Download DSKP Dunia Muzik Tahun 3

download rpt dunia muzik tahun 3 hebat pelbagai nota bahasa melayu tahun 6 yang hebat untukhimpunan rpt dunia muzik tahun 3 yang bernilai khas untuk para guru di ambil dari post berikut : cikguayu.com

Sebelum terlanjur pergi ke perkara lain, jom kita fahami dahulu serba sikit apa itu DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Dekati Apa itu DSKP dan Fungsinya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 fail yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah dibuat untuk membantu memudahkan para guru melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP dikatakan dapat memudahkan para pendidik kerana kita hanya perlu merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja untuk melaksanakan PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini terdiri daripada Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa yang di Maksudkan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang pelajar perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Maksud Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Kenali Apa itu Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen Berikut

Himpunan Dskp Dunia Muzik Tahun 3 Yang Boleh Di Cetak Dengan Senang ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengumuman kepada semua, tiada satupun DSKP Dunia Muzik Tahun 3 yang kami kongsikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Bahan : DSKP Dunia Muzik Tahun 3

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Fail :  DSKP Dunia Muzik Tahun 3

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Lain Kali

Akhir kata sebelum berpisah, pihak admin berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan takut untuk tekan butang share dan kongsikan bahan ini semua di facebook anda. Ya, kongsikan benda bermanfaat agar lebih ramai mendapat bahannya ini.

Terima kasih kerana datang ke blog kami ini. Untuk peringatan post di atas iaitu Himpunan Dskp Dunia Muzik Tahun 3 Yang Boleh Di Cetak Dengan Senang di tulis oleh admin pada 2019-01-04 06:05:42.

Pada hari ini kami ingin nyatakan bahawa sidang admin telah publishkan satu post yang sangat bagus untuk murid-murid print iaitu Himpunan Dskp Dunia Muzik Tahun 3 Yang Boleh Di Cetak Dengan Senang.

Kami tahu ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan bahan ini di Himpunan Dskp Dunia Muzik Tahun 3 Yang Boleh Di Cetak Dengan Senang. Semoga berguna.

Add Comment